Uitvaartfotografie

Van alle gebeurtenissen in het leven worden foto’s gemaakt. Zoals bij geboorte, verjaardagen, huwelijken en jubilea. Bij het laatste afscheid van een dierbare doen we dit vaak niet. Ongepast wordt er vaak gezegd.

Nee, niet als dit op een respectvolle en eerbiedige manier wordt gedaan. Tijdens de uitvaart heeft u wel iets anders aan uw hoofd en wilt u elkaar steunen en openstaan voor het medeleven van anderen.

Soms onstaat achteraf (meestal na een paar dagen) het gevoel dat u iets heeft gemist of iets over het hoofd heeft gezien. De dag is aan u voorbij gegaan, u heeft alles beleefd in een roes. Tastbare herinneringen zoals een fotoreportage kunnen u houvast geven bij de verwerking.

Uiteraard worden alle wensen (en uiteraard ook de dingen die u niet wilt) vooraf besproken met de begrafenisondernemer. Mijn doel is om u op een uitvaart zo weinig tot last te zijn. De foto’s worden op USB of via Mail aangeleverd na de uitvaart. Indien u de foto’s ook afgedrukt wilt hebben, moet u rekening houden met een meerprijs.

Voor een gerichte prijs wil ik u verzoeken om vrijblijvend een offerte aan te vragen via info@dennisvenema.nl. Uiteraard is het geen enkel probleem als uw uitvaartondernemer contact opneemt, zodat u verder niets hoeft te regelen.